De geboorte van het Herenhuis en z'n zaakvoerders...

Het Herenhuis is het ouderlijk huis van Myriam Vanassche en ik - Yves - beleefde hier als kleinzoon een prachtige tijd! Na het heengaan van Marraine stel ik dit huis open om ook jullie - als gasten - een prachtige tijd aan te bieden voor een leuke B&B overnachting - uitgebreid luxe ontbijt - deugddoende privé wellness.

Georgette Govaere en Etienne Vanassche

Het mooie pand in Izegem was tot in maart 2013 bewoond door Georgette Govaere, beter gekend als "Marraine". Ze was gehuwd met de stichter van Huis Vanassche, Etienne Vanassche. Na haar overlijden rees de vraag: Verkopen of verhuren van dit mooie, statige pand. Daar dit huis voor Yves, Rik en hun ouders een grote emotionele waarde heeft, besloten Yves en Virginie er een bed and breakfast van te maken. De living werd ingericht als feest - en vergaderzaal en vanaf september 2015 opent de wellness - ruimte. Met veel zorg en trots vond deze zaak z'n levenslicht op 19 januari 2015.

Yves Vandenabeele

Als jongste telg van 2 broers werd Yves Vandenabeele geboren op 13 september 1980. Ouders Myriam en Paul Vandenabeele baatten dan al succesvol Huis Vanassche te Izegem uit. Na de opleiding marketing en grafische vormgeving hielp Yves mee in het bedrijf van september 2003 tot september 2010. Hij was daar samen met z'n broer Rik en schoonzus Goedele zaakvoerder. In het bedrijf leerde hij Virginie Delefortrie kennen als talentvolle keukenhulp. De vriendschap groeide uit tot een grote liefde met het huwelijk op 10/10/2009. 

Virginie Delefortrie

Virginie Delefortrie, die geboren was op 13 oktober 1983 genoot een opleiding horecaopleiding en restauranthouder. Ze werkte tot september 2007 bij restaurant 't Stampkot te Gullegem in zowel de keuken als de zaal. In de drie jaar dat ze actief was bij Huis Vanassche als keukenhulp, breidde haar functie stapsgewijs uit: Eerst coördineerde ze de warme keuken, daarna kwam de koude keuken er ook bij. Nog later werd ze verantwoordelijk voor de personeelsbezetting van gans het bedrijf en hielp mee in de groothandel. Toch kriebelde de horecamicrobe en wou ze terug naar wat ze het liefst deed: Lekkere maaltijden klaarmaken met oog voor detail... Vanaf 2010 werd ze samen met Yves trotse eigenaar van Rouge é Blanc ...

Christine Parmentier

Vanaf november 2014 wordt dit duo versterkt met (schoon)moeder Christine Parmentier. Deze rots in de branding vond haar levenslicht op 30 mei 1958 en heeft op haar teller reeds dertig jaar ervaring staan als zaalverantwoordelijke bij restaurant 't Stampkot te Gullegem. Haar hobby's spreken voor zichzelf: lekker eten, veel werken en als er tijd over is... winkelen! Vanaf januari 2015 verwelkomt zij u graag in het Herenhuis.

Uw ervaren en gastvrij team...

Christine, Yves en Virginie en hun medewerkers zorgen ervoor dat u zich thuis voelt in ons Huis. Christine behaalde in 2017 het Q - label waardoor u als klant gegarandeerde kwaliteit voor uw b&b bezoek, privé wellness of luxe ontbijt geniet.

Waar kan je ons vinden?

We zijn gelegen in de Roeselaarsestraat 177 te Izegem. Bekijk onze streetview - locatie

Wil je overnachten in dit prachtige Herenhuis?

Of geniet u liever een overweldigende wellness - ervaring?

Of kom met vrienden, familie, ... genieten van culinaire smaakexplosies in onze feestzaal.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf zo op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze promoties of volg ons via facebook (Bekijk hier vorige nieuwsbrieven).

Booking.com score

9,7  / 10

uit 130 beoordelingen
Reserveer hier

Herenhuis
Roeselaarsestraat 177,
8870 Izegem (Belgium)