Bestel ontbijt boxen

Door de corona maatregelen bieden we tijdelijk ontbijtboxen aan. Deze kunt u via bovenstaande knop bestellen. De B&B en privé wellness blijven OPEN en we bieden voor onze gasten ook WARME TAKE AWAY en traiteur aan.

Uitgebreide brunch in Authentiek kader te Izegem

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Daarom stoppen we ook zoveel energie in een uitgebreid ochtendritueel.
Week of weekend, maakt niet uit!

Reserveer nu uw uitgebreid ontbijt.

Uitgebreid genieten vanaf dinsdag tot zondag

In een huiselijke en rustige sfeer kunt u wekelijks vanaf dinsdagochtend tot zondag genieten van een vers én uitgebreid ontbijt bij Herenhuis Izegem (West - Vlaanderen). Uw gastvrouw Christine verwent u met vers gebakken broodjes en lekkere soorten beleg en kaas. Tevens zorgt ze voor een lekker eitje op maat en smakelijk pannenkoekje als klap op de vuurpijl. Het is gewoon zalig om te ontbijten in het Herenhuis...

Verse producten

U begint de ochtend met een glaasje bubbels en geniet van een uitgebreid buffet met seizoens- en marktgebonden zoetigheden en beleg zoals onder andere verschillende soorten brood, ontbijtkoekjes, fijne Italiaanse delicatessen en zuivelproducten. Verse fruitsla en uiteraard muesli, cornflakes en vers fruitsap zijn ook van de partij. Kortom, hét moment om samen met uw partner, vrienden of familie te genieten van het gezellig samenzijn.

Wanneer kunt u ontbijten?

  • Van dinsdag tot zondag: Vanaf 2 personen kunt u ontbijten in het Herenhuis. De ontbijten serveren we steeds op reservatie en voor maximum 20 personen.
  • Groepen vanaf 10 tot 20 personen kunnen ook het ontbijt nuttigen. Contacteer ons gerust hiervoor.
  • Uur aanvang ontbijten: Aankomst gebeurt steeds tussen 8 - 10h30.

Prijs ontbijt?

  • Volwassenen all - in ontbijt: € 22,00 per persoon
  • Kinderen jonger dan 12 jaar all - in ontbijt: € 12,50 per kind

Ook zin in een uitgebreid ontbijt?

Of bel ons op +32 (0)51 35 89 81

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf zo op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze promoties of volg ons via facebook (Bekijk hier vorige nieuwsbrieven).

Booking.com score

9,7  / 10

uit 167 beoordelingen
Reserveer hier

Herenhuis
Roeselaarsestraat 177,
8870 Izegem (Belgium)