Uitgebreide brunch in Authentiek kader te Izegem

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Daarom stoppen we ook zoveel energie in een uitgebreid ochtendritueel.
Week of weekend, maakt niet uit!

Reserveer nu uw uitgebreid ontbijt.

NIEUW: ontbijten tijdens de week vanaf 2 personen

Omdat er heel veel vraag naar was om ook tijdens de week te komen ontbijten, bieden we u nu ook de keuze aan om vanaf twee personen te komen ontbijten tijdens de week. Vanaf dinsdag tot vrijdag kunt u dus vanaf 2 personen komen genieten van een uitgebreid ontbijt. Groepen zijn uiteraard ook steeds welkom tijdens de week.

Uitgebreid genieten

In een huiselijke en rustige sfeer kunt u genieten van een vers én uitgebreid ontbijt bij Herenhuis Izegem (West - Vlaanderen). Uw gastvrouw Christine verwent u met vers gebakken broodjes en lekkere soorten beleg en kaas. Tevens zorgt ze voor een lekker eitje op maat en smakelijk pannenkoekje als klap op de vuurpijl. Het is gewoon zalig om te ontbijten in het Herenhuis...

Verse producten

U begint de ochtend met een glaasje bubbels en geniet van een uitgebreid buffet met seizoens- en marktgebonden zoetigheden en beleg zoals onder andere verschillende soorten brood, ontbijtkoekjes, fijne Italiaanse delicatessen en zuivelproducten. Verse fruitsla en uiteraard muesli, cornflakes en vers fruitsap zijn ook van de partij. Kortom, hét moment om samen met uw partner, vrienden of familie te genieten van het gezellig samenzijn.

Wanneer kunt u ontbijten?

  • NIEUW: Tijdens de week (van dinsdag tot vrijdag) kunt u nu ook vanaf 2 personen komen ontbijten in het Herenhuis. De ontbijten serveren we steeds op reservatie en voor maximum 20 personen. 
  • Elke zaterdag en zondag kunt u uitgebreid komen ontbijten in het Herenhuis. De ontbijten serveren we steeds op reservatie en voor maximum 20 personen
  • Groepen vanaf 10 tot 20 personen kunnen ook tijdens de week het ontbijt nuttigen. Contacteer ons gerust hiervoor.

Prijs ontbijt?

  • Volwassenen all - in ontbijt: € 22,00 per persoon
  • Kinderen jonger dan 12 jaar all - in ontbijt: € 12,50 per kind

Ook zin in een uitgebreid ontbijt?

Of bel ons op +32 (0)51 35 89 81

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf zo op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze promoties of volg ons via facebook (Bekijk hier vorige nieuwsbrieven).

Booking.com score

10  / 10

uit 141 beoordelingen
Reserveer hier

Herenhuis
Roeselaarsestraat 177,
8870 Izegem (Belgium)