Restaurant

Boek nu
te doen
herenhuis

Vlaanderen Vakantiecheque

Vlaanderen Vakantiecheque

Vlaanderen Vakantiecheque in nieuw jasje

Na 6 jaar werd de Vakantiecheque in een nieuw jasje gestoken. Dat mag je letterlijk nemen: zo werd de lay-out van de Vakantiecheque opgefrist én gaat de Logeren in Vlaanderen Vakantiecheque vanaf nu als de Vlaanderen Vakantiecheque door het leven. 

Dé Cadeaucheque bij uitstek!

Wil jij genieten van een midweek of weekend uit? Ga je graag fietsen, wandelen? Of geniet je van een deugddoende overnachting met wellness? Bekijk de lijst van de logies waar je terecht kunt met uw Vlaanderen Vakantiecheque.

Kom logeren, dineren, wellnessen met Vlaanderen Vakantieland bon

De Vlaanderen Vakantiecheque geldt als betaalmiddel voor alle diensten (vb. sauna, maaltijden, …) tijdens jouw verblijf aangeboden door het logies, op voorwaarde dat er een overnachting plaatsvindt. Meer nog, zelfs voor overnachting met privé wellness kunt u ook bij ons terecht met deze vakantiecheque. Waar wacht je dus nog op? Boek je verblijf en geef je bonnen door als geldig betaalmiddel bij Herenhuis Izegem.

Hoe reserveren met uw Vlaanderen Vakantiecheque?

Als u enkel reserveert voor ontbijt/brunch, lunch of diner, dan kunt u dit snel online doen of telefonisch tijdens de openingsuren van het restaurant op 051 80 88 80.

Als u voor een privé wellness sessie reserveert, dan mailt u best eerst direct naar ons met de melding dat u over een cadeaubon beschikt. Laat hierbij uw gegevens (naam + aantal personen + gsm-nummer + gewenste datum) na en we bekijken direct de beschikbaarheid.

Wenst u voor een all - in beleving te gaan en te reserveren voor overnachting met privé wellness, diner en ontbijt, dan kunt u dit ook best via mail doorgeven.

Hoe uw bon bestellen?

Je kan de bon online bestellen en direct in je mailbox ontvangen. Heb je liever een Herenhuis bon? Dan heb je hier 2 opties:

  • Je komt de bon afhalen ter plaatse en mooie geschenkverpakking

  • Je bestelt de bon online (én spaart tijd en verplaatsing uit). Er komt enkel een administratiekost bij (voor Mollie en Kivalo)

Hoe betalen met de Vlaanderen Vakantiecheque?

Bij overnachting met wellness en diner, gelieve op voorhand al uw bonnen doorgeven, zodat deze gekoppeld worden aan uw reservering.

Ter plaatse dient u dan gewoon nog de bonnen mee te hebben, eventueel met de opleg.

Overnacht in Herenhuis met je vakantiecheque

Kortom, wil je graag een aangenaam verblijf, eventueel in combinatie met diner of privé wellness, dan ben je met je Vlaanderen Vakantiecheque altijd welkom!

Het Herenhuis is alvast blij met deze goeie samenwerking en ook wij hopen elk jaar meer en meer Vlaanderen Vakantieland gebruikers aan te trekken om onze mooie Izegemse regio te verkennen!

Gelijkaardige artikels