Restaurant

Boek nu
te doen

Verken regio per auto

Verken regio per auto

Verken de regio, huur een auto via B&B Herenhuis

Sommige mensen bezoeken onze b&b voor het fietstoerisme, sommigen voor het bezoeken van kunst en cultuur in Izegem, maar sommigen willen tijdens hun verblijf ook wel eens de regio Izegem en West - Vlaanderen leren kennen. Aangezien we aan het westen van het land vele mooie steden en dorpen hebben, kan het huren van een wagen voor één of enkele dagen heel wat mooie bezoekjes opleveren. Welke steden liggen dichtbij Izegem en kan je snel met de wagen ter plaatse bezoeken?

  1. Brugge: Grootstad met veel historische cultuur, prachtige pleinen en markten en heel veel toerisme. 

  2. Ieper: THe last post, de graven en herdenkingen van WO I en II,... kortom heel interessant om even de geschiedenis in te duiken

  3. Kortrijk: Shopping center K, Kinepolis, gezellige winkels en café'tjes,... Kortrijk profileert zich maar al te graag als "modestad"

  4. Roeselare: Het wielermuseum, maar beschikt tevens over mooi cinemacomplex, leuke winkelstraten en gezellige tearooms,...

Waarom kiezen voor autoverhuur Driessens?

Als u een wagen wenst te huren, dan zijn er enkele zaken die heel belangrijk zijn voordat je de rijbaan oprijdt. Uw auto moet over een geldige verzekering beschikken, hij moet startklaar zijn, dit wil zeggen een volle tank, proper interieur en mooi gepoetst langs de buitenkant en comfortabel zijn om op weg te gaan. Als deze eigenschappen vonden we terug bij Driessens autoverhuur. Ze beschikken over een mooi wagenpark met variatie in voertuigen. Hieronder beschrijven we kort welke type auto's men aanbiedt.

Personenwagens

Driessens biedt een viertal types personenwagens aan. De types zijn Mercedes B, Mercedes C, Mercedes GLA en voor de sportievelingen een Mercedes CLS. De eerste twee types zijn comfortabele stadswagens, ideaal voor een bezoekje aan de stad waar meestal smallere parkeerplaatsen worden aangeboden, maar waar deze type wagens vlot zullen in passen. De Mercedes GLA is een type wagen waar je hoger zit dan een personenwagen, maar nog geen JEEP is. Het rijcomfort is hier ook ideaal en kan je gebruiken om bijvoorbeeld een dagje naar zee te gaan. Wens je puur rijplezier, dan kies je wellicht voor de CLS. Deze bollide rijdt zacht, is heel comfortabel en heeft een prachtige afwerking. Hiermee waan je je de Koning van de weg... De huurprijzen per dag zijn voor de types B en C vanaf 69 euro, de GLA en CLs kunt u reeds vanaf 95 euro per dag huren.

Bestelwagens

Voor de fietsliefhebbers is beschikt men hier over een heel praktische bestelwagen. U kan namelijk 9 fietsen in deze bestelwagen laden en hop, u kunt vertrekken naar uw favoriete fietsbestemming. Deze wagen is dus ideaal voor een daguitstap met vrienden of koppels naar bijvoorbeeld het Brugs Ommeland of de Westhoek waar u kunt genieten van de "glooiende landschappen" met z'n stijle klimmen en diepe dalen voor een leuke fietservaring. De huurprijzen voor de bestelwagens variëren vanaf 59 tot 99 euro, afhankelijk van de grootte en type bestelwagen.

Minibussen

De minibussen zijn ideaal vanaf 5 personen tot 9 personen. Je hebt maar één parkeerplaats nodig en in het minibusje kan er voor heel wat ambiance gezorgd worden tijdens de rit. Tevens zijn alle plaatsen heel comfortabel met voldoende beenruimte zodat u bij bestemming uitgerust aankomt. Deze wagens zijn dus geschikt voor de vakantie met de familie of vrienden of kennissen. Voor de mindervaliden beschikt men zelfs over een minibus met rolstoel vervoer. De prijzen voor het huren van de minibussen zijn voor de VITO 89 euro en voor de andere minibussen 115 euro per dag.

Huurwaarborg

Voor het huren van de wagen betaal je een huurwaarborg die afhankelijk is van het type wagen en de grootte. Deze waarborg dient cash te worden betaald bij aankomst aan de firma Driessens en na het terugbrengen in goeie staat van de wagen krijgt u deze waarborg direct terug. Het bedrag van de huurwaarborg varieert tussen 250 en 500 euro. Meer info kan je steeds aanvragen op 0032 (0)51 314 314 of 0032 (0)477 425 314. 

Gelijkaardige artikels