Restaurant

Jaarlijkse vakantie

Jaarlijkse vakantie

We zijn GESLOTEN van 23 juli tot 8 augustus. Terug OPEN vanaf vrijdag 9 augustus.
Boek nu reeds uw restaurant - B&B - wellness tijdstip.

Boek nu
Boek nu
te doen
herenhuis

Rooftopbar Herenhuis

Rooftopbar Herenhuis

Rooftopbar Izegem

Met het restaurant en beneden terras willen we onze klanten een gezellig, sfeervol kader aanbieden met lekkere gerechten, frisse cocktails en mocktails en lokale dranken. Met de rooftopbar willen we net dat tikkeltje verder gaan...

Rooftopbar Ibiza style

Op het dakterras willen we échte vakantiesfeer genereren. Virginie en Severine creeërden een mooie Ibiza style dankzij de Bohémien vibe met z'n gezellige hoekjes, warme houten elementen, comfortabele kussens en poefs en veel kleur.

Drinks en tapas

Waarvoor kunt u terecht op de rooftopbar? We bieden lekkere cocktails, mocktails, frisse lokale bieren en fruitige apero's aan. Voor een hapje kiest u uit verschillende huisbereide verse tapas. Geniet van elkaars gezelschap en het zonnetje.

Reserveren niet nodig

U hoeft niet op voorhand te reserveren voor de rooftopbar. U komt gewoon aan, gaat naar boven en kiest uw plaatsje uit. Bestel uw dranken en tapas en we komen deze spoedig brengen.

Hoe bestellen?

Bestellen op de rooftopbar kan via de QR code. U scant met uw gsm de code op de Blind Tiger fles (wifi wachtwoord vindt u ook hier terug) en begint uw keuzes te selecteren. Op het einde drukt u op betalen en zo gaat uw bestelling vlot door naar de bar en keuken.

Hoe betalen?

U kan ter plaatse CASH of met payconiq betalen. Deze betaalwijzen zijn snel en eenvoudig en geen gedoe met allerlei creditcards...

U kan niet scannen? Geen probleem

U beschikt niet over een gsm of kan de fles niet scannen? Geen probleem. Op de rooftopbar hangt een bel waarmee u de hulp van een kelner kunt inroepen. We brengen u dan een papieren kaart waaruit u kunt kiezen. Bedoeling is om het dakterras voor iedereen toegankelijk te maken.

Openingsuren rooftopbar?

Hieronder vindt u de openinguren van de rooftopbar (Mits goed weer uiteraard)

  • Maandag 10h - 14h/18h - 22h

  • Dinsdag 10h - 14h

  • Donderdag 10h - 14h

  • Vrijdag 10h - 14h / 18h - 22h

  • Zaterdag 18h -22h

Kortom, is het mooi weer en heeft u zin om eens lekker na een fietstocht of wandeling een drankje en hapje te proeven? Kom gerust langs, we bedienen u met veel plezier...

Gelijkaardige artikels