Restaurant

Boek nu
te doen
herenhuis

Overnachten in Izegem na feest?

Overnachten in Izegem na feest?

U houdt een huwelijksfeest of pensioenfeest of andere feestgelegenheid in Izegem en zoekt naar een familiale b&b waar u of uw gasten kunnen overnachten? Hou b&b Herenhuis in gedachten...

B&B Herenhuis

Herenhuis Izegem, gelegen in de Roeselaarsestraat 177 te Izegem biedt plaats aan 5 kamers waar in totaal 18 gasten kunnen overnachten. Ideaal dus indien u of uw genodigden van buiten de regio zijn en na het feest geen lange afstanden mee hoeven te doen.

Lekker ontbijt of all - in brunch

Na een deugddoende overnachting kan een stevig ontbijt goed zijn om je dag te starten. Tijdens de week bieden we à la carte ontbijten aan, waar u de keuze hebt uit verschillende ontbijtformules en ook extra's kunt bijbestellen.

In het weekend kunt u ook deze ontbijt formule nemen, maar hier kunt u ook opteren voor het superlekkere all - in brunch ontbijt buffet. Dit is een rijkelijk gevuld buffet waarbij ook nog eens tussengerechten vanuit de keuken vers klaar worden gemaakt en geserveerd aan uw tafel.

Koppel uw privé wellness aan uw feest

Al eens gedacht om uw overnachting te combineren met een deugddoende privé wellness? Dat kan zeker. Vraag naar de beschikbaarheden van de privé sauna en beleef de totaal ervaring tijdens uw verblijf.

Feestzalen dichtbij B&B Herenhuis

Welke feestzalen bevinden zich dichtbij onze b&b? Hieronder vindt u een lijst:

  • Feestzaal Hoornaert - Kachtem (5 minuten rijden met wagen)

  • Feestzaal Ter Maerel - Izegem (5 minuten rijden met wagen)

  • Feestzaal Life danscenter - Izegem (4 minuten rijden met wagen)

  • Feestzaal Bierkasteel - Izegem (6 minuten rijden met wagen)

  • Feestzaal Valentino - Izegem (5 minuten rijden met wagen)

  • Evenementen zaal Skyline Park - Izegem (5 minuten rijden met wagen)

Privé parking bij B&B

Met uw key card kunt u makkelijk overal in de b&b binnen. U plaatst uw wagen op de privé parking en gaat van daar uit via het dakterras naar uw kamer. Makkelijk toch? Dus als u een feest in Izegem houdt of u bent uitgenodigd in een feestzaal in of rond Izegem, dan hebt u altijd de oplossing dichtbij voor overnachting in de buurt.

Gelijkaardige artikels