Restaurant

Boek nu
te doen
herenhuis
ontbijten

Ontbijten West Vlaanderen

Ontbijten West Vlaanderen

Gezellig ontbijtadresje Izegem

Ben je op zoek naar een gezellige locatie waar je à la carte kunt ontbijtentijdens de week met uitgebreide keuze aan zoet, hartig of healthy ontbijt? Dan zal je hier bij Herenhuis Izegem zeker je "goesting" vinden. Hieronder vind je een overzicht van al het lekkers dat te verkrijgen is. Hou er wel rekening mee dat tegen het eind van het artikel het water in je mond kan komen...

Beste ontbijten West Vlaanderen?

Het Herenhuis is gelegen in de Roeselaarsestraat 177 te Izegem, West - Vlaanderen. Er is tevens privé parking voorzien via de zijstraat, dit is de Visschersdreef. Op maandag, donderdag en vrijdag kun je hier terecht voor overheerlijke ontbijten die je zelf samenstelt. Tijdens het weekend bieden we BRUNCH ontbijten aan.

Behoren we bij de beste ontbijten? Wel, dat is aan u om te ondervinden én te proeven van al het lekkers wat je hier kunt verkrijgen...

Ontbijt restaurant

Naast lunch en diner geniet je ook van een lekker ontbijt. Dit kan bijvoorbeeld een "toast gerookte zalm, avocado en ei" zijn of één van de overheerlijke "Eggs benedict". Voor de zoete mondjes zijn er de "American pancakes" en wie de dag graag gezond start, die kiest uit onze "healthy à la carte ontbijten"

Reserveren mag, maar is niet nodig

Tijdens de week hoeft u niet op voorhand te reserveren voor de ontbijten. Uiteraard mag dit altijd op voorhand, als je bijvoorbeeld langskomt om iets te vieren of er is een andere speciale aangelegenheid, dan kun je dit altijd vermelden in je online reservering of telefonische reservering. Voor de weekends is het wel altijd aangeraden, aangezien deze continue vol zitten.

Ontbijt zonder overnachting

Naast de B&B met 5 ruime kamers, bent u hartelijk welkom om te ontbijten zonder overnachting. Als u echter een volledige all - in ervaring wenst, dan zijn de arrangementenmet overnachting - wellness - ontbijt zeker een aanrader. Virginie zal je ontbijt met heel veel passie, plezier en smaak klaarmaken en Severine zorgt voor een hartelijk onthaal. Kortom, een ontbijt afspraak in het Herenhuis zal je lang bijblijven.

Openingsuren ontbijt restaurant?

Hieronder vindt u de openinguren van het ontbijt restaurant.

  • Maandag: 8h30 tot 11h30

  • Dinsdag en woensdag: gesloten

  • Donderdag: 8h30 tot 11h30

  • Vrijdag: 8h30 tot 11h30

  • Zaterdag: 8h30 tot 12h

  • Zondag: 9 tot 13h

En nu uitkijken naar jullie bezoek!

Gelijkaardige artikels