Restaurant

Jaarlijkse vakantie

Jaarlijkse vakantie

We zijn GESLOTEN van 23 juli tot 8 augustus. Terug OPEN vanaf vrijdag 9 augustus.
Boek nu reeds uw restaurant - B&B - wellness tijdstip.

Boek nu
Boek nu
te doen
herenhuis

Lunchen bij restaurant Herenhuis Izegem

Lunchen bij restaurant Herenhuis Izegem

Elke week serveert Virginie van maandag tot vrijdag een verse week lunch. Deze bestaat uit voorgerecht - hoofdgerecht - dessert. Uiteraard kan er nog afgesloten worden met een kop koffie, thee of digestief.

Business lunch (zakenlunch)

Deze week lunch past perfect om over de middag een zakelijke bespreking te houden tijdens het middagmaal. Het restaurant ligt vlakbij de industriezone en stadscentrum Izegem, waardoor u maximum 5 minuten tijd nodig hebt om zich te verplaatsen. Zo kunt u als werknemer bij ons terecht voor een rustige plek om een korte meeting te houden of gewoon even wegglippen van de drukte van het bedrijf.

Restaurant met terras en dakterras

Het restaurant is sfeervol en warm ingericht om op een rustige, doch stijlvolle manier uit eten te gaan. Er is ook privé parking voorzien via de visschersdreef of u kunt vrij parkeren in de straat. Tijdens de lente en zomer kunt u terecht op het zongerichte terras. Ja, we beschikken zelfs over een zonovergoten dakterras waar je heerlijk kunt aperitieven en tapas proeven.

Tapas

Onze kaart beschikt over enkele super lekkere tapas in een hededaags jasje. Vanaf januari 2023 zullen we de tapas nog gaan uitbreiden, zodat u bijvoorbeeld de ganse avond door tapas kunt bestellen in combinatie met lekkere apero of wijntje.

Menukaart

Naast de tapas en lunch menu is er uiteraard ook onze kaart met heerlijke voorgerechten - hoofdgerechten - desserts. Elke 3 maanden wordt de kaart aangepast volgens de seizoenen en bekijken we hoe we ook lokale producten in de kijker kunnen zetten.

Kortom: Lunch - tapas - voor- of hoofdgerecht, we hebben voor ieder wat wils in dit gezellige kader en hopen ook u van dienst te mogen zijn. Reserveren kan steeds telefonisch via 051 80 88 80 of online.

Gelijkaardige artikels