Restaurant

Boek nu
te doen
herenhuis

Gezellig dineren bij restaurant Herenhuis Izegem

Gezellig dineren bij restaurant Herenhuis Izegem

Graag willen we even het kloppend hart van het Herenhuis in de spotlight plaatsen: "Restaurant Herenhuis Izegem". Meer dan enkel eten en dranken serveren.

Ontbijt of brunch restaurant

Van maandag tot vrijdag (woensdag gesloten) kunt u tijdens de morgen kiezen uit een heerlijk à la carte ontbijt, eventueel aangevuld met enkele extra's zoals wafeltjes, pancakes, spiegelei,... enz. In het weekend bieden we een all - in brunch buffet aan. Hierbij starten we met een glaasje bubbels en daarna geniet u een rijkelijk gevuld buffet met allerhande huisgemaakte lekkernijen en lokale producten. Tijdens dit buffet worden nog verschillende warme en koude hapjes geserveerd aan tafel.

Lunch restaurant

Tijdens de middag kunt u à la carte eten of lunchen. Er is tevens een terras voorzien tijdens de zonnige dagen en het unieke dakterras is ideaal om enkele tapas in combinatie met aperitief te proeven. Er is ook een privé parking aanwezig voor zo'n 9 tal wagens. Om te lunchen kunt u bij ons terecht op maandag - dinsdag - donderdag - vrijdagmiddag.

Diner restaurant

's Avonds toveren we het restaurant om in een gezellige ontmoetingsplaats voor jong en oud waar u uitgebreid kunt eten of enkele lekkere tapas kunt proeven. Er is keuze uit verschillende unieke huisgemaakte cocktails, zowel alcoholvrij als met alcohol. Rond onze boom kunt u bij grote drukte eerst het aperitief nemen, in combinatie met enkele hapjes en om daarna door te schuiven naar uw tafel om voor - en hoofdgerecht te nemen.

Sfeermuziek en akoestisch restaurant

In het restaurant is speciale aandacht ook uitgegaan naar mooie, volle achtergrondmuziek. (DP - Projects) Een zeer belangrijk punt tijdens de inrichting van het restaurant was de akoestiek. Met de spanplafonds en akoestische isolatie van Spanorama is er een seren sfeer waar mensen ongedwongen kunnen genieten van elkaars gezelschap, de lekkere drankjes en eten en aangename bediening.

Gezellig, warm ingericht restaurant

Ook de kleuren van het interieur, de stof van de zetels en meubilair werd nauwgezet op elkaar afgestemd om een mooie samenhang te creeëren. Hierbij was de insteek van Thermote Interior een mooie meerwaarde in ons project. Zo voelen de stoelen en zetels comfortabel aan en heb je een ruim, warm gevoel bij het binnentreden van het restaurant.

Nieuwe kaart 4 maal per jaar

Elke drie maanden werkt chef - kok Virginie een nieuwe kaart uit, gebaseerd op de seizoenen. Zo kun je steeds opnieuw nieuwe gerechten ontdekken, een gans jaar door.

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt naar een bezoek aan ons restaurant?JA?
Reserveren
kan steeds telefonisch via 051 80 88 80 of online. We kijken alvast uit u te mogen verwelkomen.

Gelijkaardige artikels