Restaurant

Jaarlijkse vakantie

Jaarlijkse vakantie

We zijn GESLOTEN van 23 juli tot 8 augustus. Terug OPEN vanaf vrijdag 9 augustus.
Boek nu reeds uw restaurant - B&B - wellness tijdstip.

Boek nu
Boek nu
te doen
herenhuis

Fietsknooppunten Izegem

Fietsknooppunten Izegem

Fietsroutenetwerk Izegem

Samen met Toerisme Leiestreek zijn we heel fier om dit fietsroutenetwerk te mogen voorstellen aan alle fietsliefhebbers: FIETSROUTE HERENHUIS IZEGEM. Een gezapige fietsroute van 29.5 KM doorheen groot Izegem en Rumbeke - Roeselare met enkele tips om even halt te houden. Hieronder gaan we hier meer op in...

Fietsroute TIP 1: Provinciedomein Wallemote - Wolvenhof

Provinciedomein Wallemote - Wolvenhof is een groene long in Izegem waar je heel mooie wandelpaden hebt doorheen bos en speelterreinen. Voor de kinderen zijn er natuurspeelterreinen met wilgenhutten, speelbulten, een amfitheater, hangbrug, kabelbaan en avonturenpad.

Voor de allerkleinsten onder ons (kinderen van 2 tot 6 jaar) is er een speelterrein in het thema 'Belle en het Beest'. Voor de kasteelliefhebbers zijn er 2 statige "kastelen", namelijk Wallemote en Wolvenhof.

Fietsroute TIP 2: Provinciedomein Sterrebos

Het Sterrebos is een historisch omwald kasteel in het midden van het park. Er is een groot bos waar u ook een stevige wandeling kunt maken en voor de kinderen is er een speelterrein in thema middeleeuwen. Wandel naar de STER in het bos en geniet er van de rust in de natuur.

Fietsroute TIP 3: Eperon d'Or

Eperon d'Or is een historische gebouw die volledig gerenoveerd is en het erfgoed van Izegem prachtig vertolkt, namelijk een rijk verleden én heden van borstel - en schoennijverheid. Het stoom en stroom museum werd hier ook ondergebracht zodat op 1 plaats u snel enkele uren kunt vertoeven. Zeker een bezoek waard tijdens een meerdaags verblijf in b&b Herenhuis.

Fietsverhuur Herenhuis Izegem

Beschikt u niet over een fiets of hebt u uw fiets niet meegebracht, dan kunnen we u misschien helpen met 1 van onze 3 elektrische fietsen die we ook te huur aanbieden. Voor 23 euro per dag krijg je een volgeladen fiets + fietslusje Herenhuis route en je bent vertrokken voor een mooie rit!

Overnachten in Izegem: B&B Herenhuis

Bed and breakfast Herenhuis kunt u als "uitvalbasis" gebruiken om uw fietsplezier aan te koppelen. We liggen heel centraal en dicht bij startpunt fietsnetwerk en op wandelafstand of korte rijafstand zijn heel wat mogelijkheden om te shoppen of een lekkere pannenkoek te eten.

De B&B beschikt over 5 kamers: 3 kamers van 2 personen, 1 kamer van 2 tot 5 personen en de suite kamer biedt plaats van 2 tot 7 personen.

's Morgens ontbijten of brunchen

Na een deugddoende nachtrust in de bed and breakfast geniet u 's morgens van een heerlijk à la carte ontbijt of brunch. Van maandag tot vrijdag bieden we à la carte ontbijten aan, waar u kiest uit vijf specifieke ontbijten, elk met hun eigen nadruk op de samenstelling.

Op zaterdag en zondag kunt u ook BRUNCHEN. Dit is een uitgebreid ontbijt buffet waar u start met een glaasje bubbels. Daarna vul je uit een rijkelijk buffet uw bord en tijdens de brunch serveren we nog verschillende hapjes en zoetigheden aan tafel.

Dineren in restaurant Herenhuis?

Waarom zou je nog verleggen als je ter plaatse héérlijk kunt genieten van de lekkere keuken van chef - kok Virginie? Het restaurant is open op maandagavond - vrijdagavond en zaterdagavond. Tijdens de week zijn we 's middags ook open op maandag - dinsdag - donderdag en vrijdag.

Combineren met privé wellness?

Voor de wellness liefhebbers kunnen we u een all - in pakket aanbieden met overnachting + ontbijt + 2 uur privé wellness. Dit arrangement heet wellness sleep - over (=standaardkamer) of luxe - wellness sleep -over(suitekamer). Deze vernieuwde wellness tempel biedt u alle rust na een deugddoende fietstrip met groot binnenzwembad, hammam, sauna, infraroodbanken, buiten jacuzzi met privé terras,... kortom héérlijk relaxen in Herenhuis Izegem!

Gelijkaardige artikels