Restaurant

Jaarlijkse vakantie

Jaarlijkse vakantie

We zijn GESLOTEN van 23 juli tot 8 augustus. Terug OPEN vanaf vrijdag 9 augustus.
Boek nu reeds uw restaurant - B&B - wellness tijdstip.

Boek nu
Boek nu
te doen
herenhuis

B&B met privé wellness

B&B met privé wellness

B&B met privé wellness West - Vlaanderen

Bed and breakfast Herenhuis is gelegen in de Roeselaarsestraat 177 te Izegem, West - Vlaanderen. Hier kunt u al uw zintuigen laten ontspannen in de b&b, de privé wellness en het restaurant.

Bed and Breakfast kamers

Kies uit één van onze vijf authentieke B&B kamers met alle moderne comfort. In kamer Elegant kunnen tot 5 personen overnachten en in de suite kamer Marraine kunnen wel tot 7 personen slapen. De andere kamers zijn allen tweepersoonskamers met bad of douche, die u volgens uw voorkeur en beschikbaarheid kunt kiezen en koppelen aan uw privé wellness sessie.

Bed and Breakfast lounge

In de authentieke lounge of living komt u samen om te ontspannen met een aperitiefje, een spelletje tapbiljart, een leuk boek te lezen (of strips voor de kleineren). Zelfs gezelschapsspelletjes zijn hier ook van de partij. Zo heeft u ook de ruimte om naast het restaurant nog even na te genieten.

Privé sauna

In de privé wellness geniet u uitgebreid van alle faciliteiten, zijnde het verwarmde binnenzwembad, de hammam, de infrarood banken, de Finse luxe sauna, de ijsemmer en srubijs machine. Op het terras bevindt zich de grote jacuzzi met lounge zetels om te ontspannen.

Binnenin is ook een lounge ruimte voorzien om een drankje en hapje te nuttigen en even uit te rusten tussen de verschillende sessies door... Kortom, tijdens deze sessie kan u alles loslaten en volop genieten. De muziek is aangepast aan de rust van de privé sauna, maar kan steeds door uzelf vrij worden gekozen.

Gezellig restaurant

In het restaurant werd heel veel aandacht besteed aan rustgevend interieur, muziek, en ruimte, zodat u zich direct thuis voelt en ontspannen om te genieten van alles wat het Herenhuis u op culinair niveau kan bieden: lekkere unieke cocktails, tapas en een mooie kaart die elke 3 maanden nieuwe, lekkere gerechten aanbiedt. Chef - kok Virginie stopt heel veel liefde in haar creaties en dit voel je. De charme van gastvrouw Severine laat u direct op uw gemak voelen.

's Morgens ontbijten of brunchen

Na een deugddoende nachtrust in de bed and breakfast geniet u 's morgens van een heerlijk à la carte ontbijt of brunch. Van maandag tot vrijdag bieden we à la carte ontbijten aan, waar u kiest uit vijf specifieke ontbijten, elk met hun eigen nadruk op de samenstelling.

Op zaterdag en zondag kunt u ook BRUNCHEN. Dit is een uitgebreid ontbijt buffet waar u start met een glaasje bubbels. Daarna vul je uit een rijkelijk buffet uw bord en tijdens de brunch serveren we nog verschillende hapjes en zoetigheden aan tafel.

Waarom u voor het Herenhuis kiest?

Waarom zou je nu voor het Herenhuis kiezen? Heel eenvoudig: De mooie B&B, de nieuwe privé wellness, het sfeervolle restaurant liggen allen op één en dezelfde locatie, namelijk Roeselaarsestraat 177 te Izegem. Bij aankomst hoeft u dus niet meer de deur uit om te eten, te ontspannen en te slapen. Er is ook privé parking voorzien, waardoor u ook niet hoeft rond te rijden om uw wagen te stallen.

Gelijkaardige artikels