Zakenmensen zijn een zeer specifieke doelgroep die de nodige aandacht in onze b&b genieten. De meeste zakelijke gasten reizen alleen voor één of meerdere dagen tijdens de week. Daarom kiezen we bij b&b Herenhuis voor een specifieke aanpak van deze klanten:

Zakelijk overnachten in B&B Herenhuis

U zoekt een geschikte b&b voor een zakelijk verblijf? Dan bent u bij het Herenhuis te Izegem (West - Vlaanderen) aan het juiste adres! Deze bed and breakfast biedt verschillende mogelijkheden om rustig en efficiënt te werken.

Werken en overnachten

Onze ruime bnb kamers voorzien in alle moderne comfort zoals gratis wifi, koffie en thee faciliteiten, waterkoker en een kluis. Ook in de lounge ruimte van de bed and breakfast maakt u vrij gebruik van wifi voorzieningen. Uw gastvrouw Christine is steeds bereikbaar om u van dienst te zijn.

Bereikbaarheid van de B&B

Wij hebben voldoende privé parkeerplaatsen en liggen vlakbij de Rijksweg (N36 genaamd). Op minder dan één kilometer is het station van Izegem gelegen en er rijden bussen tot op vijftig meter van onze b&b. Het centrum bevindt zich ook op minder dan één kilometer van de bed and breakfast waardoor uw zakelijke overnachting voldoende mogelijkheden biedt betreffende de bereikbaarheid. Deze gunstige ligging van het gastenhuis zorgt ervoor dat u snel op de door u gewenste locatie bent voor uw werk.

Het belang van ruimte voor zakenpartners

Een kamer wordt bij zakelijk gebruik niet enkel een plaats om te slapen, het wordt ook een deel van het bureau van de gast die overnacht. Daarom vinden we het heel belangrijk dat onze gasten een ruime werktafel hebben, waar ze hun laptop en mappen kunnen plaatsen en toch nog voldoende werkruimte hebben. Comfortabele zetels en stoelen zijn hierbij ook van cruciaal belang als de zakenman of - vrouw enkele uurtjes met de laptop dient bezig te zijn. 

Digitale TV bieden we ook aan zodat mensen van over gans de wereld een nieuwsupdate kunnen volgen in de taal die voor hen verstaanbaar is. Kunnen we nog zonder internet? Je kan het vandaag niet wegdenken in onze moderne maatschappij. Daarom biedt B&B Herenhuis in het ganse gebouw gratis Wifi aan voor een vlot gebruik van het internet.

De kamers zelf zijn ook qua grootte ruim in z'n geheel. De kleinste kamer "Puur" heeft een grootte van 30m2. De grootste kamer "Elegant" heeft een oppervlakte van 44 m2. Van ruimte gesproken...! Bekijk onze kamer faciliteiten voor zowel korte als lange verblijven.

Het bed voor een zalige nachtrust

's Avonds genieten de gasten - afhankelijk van de kamer die ze gekozen hebben - van een super zalig boxspring bed (kamer Puur en Elegant) of luxe comfortmatras in kamer Charmant. Er zijn ook meerdere hoofdkussen beschikbaar in hardere en zachtere kwaliteit, zodat we voor elk wat wils hebben. De kwaliteitsvolle dekens zorgen voor een slaapervaring die u zelf thuis nog niet hebt beleefd! Dit is alvast wat onze klanten ons meedeelden die hier reeds overnacht hebben...

Vergaderzaal beschikbaar

Naast de slaapgelegenheid is er ook een mogelijkheid om met een groep van 8 tot 16 personen te vergaderen in onze privé zaal. We voorzien een flatscreen TV met de nodige audio - visuele aansluitingen voor laptops, zodat vergaderen in een uniek kader een échte beleving wordt. daarnaast kan men genieten van gezonde snacks, namelijk een lekkere fruitmand met handfruit en de nodige waters, frisdranken of koffie. zijn er nog specifieke noden voor jullie meeting? Laat ons dit gerust weten en we bekijken samen met u hoe we alles mooi op elkaar afgestemd krijgen.

Gezond ontbijt voor superfitte start!

In het dagvers ontbijt bieden we het volgende aan:

  • Geselecteerde koffiesoorten of thee, suiker en melk
  • Vers fruitsap, yoghurt en vers fruit
  • Gezonde meergranenbroodjes, brood, croissant
  • Lokale kaas en ham, zacht gekookt eitje
  • Confituur, chocopasta, boter

Alle ingrediënten halen we bij lokale zaken en zo rechstreeks mogelijk om het product zo dagvers aan de man of vrouw te brengen. Een goed ontbijt zorgt voor een stevige energieboost en helpt de zakenvrouw of zakenman alvast goed op weg om de dag supergemotiveerd te starten!

Ruimte voor de nodige ontspanning

Naast de inspanningen die tijdens de dag geleverd worden, mag er ook 's avonds wat ontspanning volgen. In de lounge ruimte van B&B Herenhuis kan u zich ontspannen in onze heerlijke relax fauteuil, terwijl u naar uw I pod luistert of TV kijkt. U hoort het goed, in élke ruimte is er een mogelijkheid om uw eigen muziek te selecteren die u hebt staan op I phone, I pod of I pad. Zo creëren we het thuisgevoel om de klanten op hun gemak te stellen tijdens hun verblijf.

Sporten kan ook gratis in onze fitness ruimte waar u kan lopen, cross trainen of met gewichten trainen. Vanaf september 2015 kunnen onze gasten ook genieten van wellnessmogelijkheden. Meer info volgt nog op het gepaste tijdstip hierover...

Privé parking met camerabewaking

Omdat we onze gasten in de watten willen leggen tijdens hun verblijf, bieden we ook een private parking aan enkel voor de gasten van de b&b. Zo kunnen ze veilig hun wagen of lichte vrachtwagen achterlaten op onze parking, die een oogje in het zeil houdt via de ruim aanwezige camerabewaking. Het tweede voordeel van deze parking is dat u geen tijd verliest met het zoeken naar een parkeerplaats. U ziet, bij B&B Herenhuis stellen we kwaliteit en comfort met scherpe prijzen voorop!

Wens je uw zakenpartners, collega's of werknemers een goed verblijf aan te bieden?

Overnacht dan in B&B Herenhuis te Izegem

Of bel ons op 0032 (0)472 63 57 67.

Archief

Pages

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf zo op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze promoties of volg ons via facebook (Bekijk hier vorige nieuwsbrieven).

Booking.com score

9,7  / 10

uit 126 beoordelingen
Reserveer hier

Herenhuis
Roeselaarsestraat 177,
8870 Izegem (Belgium)