Het Herenhuis deelt u trots mee dat ze erkend zijn met het Q label door Toerisme Vlaanderen.

Q label, waarvoor staat dit?

Q (Q-label) staat voor Quality Service bij toeristische ondernemers in West-Vlaanderen. Dit is een uniek begeleidend traject rond kwaliteitszorg voor uw onderneming.

Waarom hebben wij  ook met het Herenhuis deelgenomen?

Doordat we in 2016 het Q - label behaalden met Rouge é Blanc, vonden we het uitermate belangrijk om dezelfde kwaliteit aan te bieden in het Herenhuis te Izegem. We hadden reeds heel positieve ervaringen met het behalen van het vorige Q - label dat we ook in 2017 deze mooie erkenning wilden behalen.

Hiermee geven we onszelf de dagdagelijkse verplichting om telkens maximale kwaliteit te bieden voor al onze klanten en na te denken hoe we bijvoorbeeld de B&B, privé wellness of luxe ontbijten nog kunnen verbeteren. Welke service kan er bijvoorbeeld nog verbeterd worden om de klant een maximaal comfort te bieden tijdens z'n verblijf.

Investeringen kindvriendelijkheid

Met het behalen van het Q - label, zetten we ook in op familiaal en kindvriendelijk verblijf voor zowel de B&B en privé wellness. Dit houdt in dat we in de zomer van 2017 en begin 2018 de nodige investeringen doorvoeren om ouders met baby's of kinderen en senioren meer service en kwaliteitsvol genieten aan te bieden. Hieronder beschrijven we kort wat deze investeringen juist inhouden:

Q label privé wellness

Voor de privé wellness gaan we de laatste twee weken van augustus het overdekte privé zwembad volledig nieuw inrichten. Er komt voor de allerkleinsten een "plage", dit is een ondiep kinderbadje waar mama's met hun baby ook kunnen genieten van het zwembad. De huidige trap wordt vervangen door een bloktrap waardoor instappen veel eenvoudiger wordt voor kinderen en senioren. Het sturingsysteem voor het zwembad wordt ook volledig geautomatiseerd waardoor een constante kwaliteit gewaarborgd wordt voor alle wellness klanten. Deze werken moeten eind augustus klaar zijn om op 1 september terug open te zijn voor onze klanten.

Q label B&B

Deze zomer starten we ook met de voorbereidingen van de familiekamer in het Herenhuis. In deze kamer zullen twee tot zeven personen kunnen overnachten in een luxueus en kindvriendelijk logies. Voor de ouders voorzien we een kwaliteitsvolle inrichting met privé wellness faciliteiten en voor de kinderen voorzien we een klimtouw, een glijbaan en boomhut in de slaapkamer. Zo bieden we de ouders en kinderen een maximale beleving aan met maximaal comfort. We willen heel graag deze familiekamer voor het grote publiek aanbieden tegen de zomer van 2018. 

Zo bieden we niet alleen de ouders, maar ook de kinderen een totaal ervaring aan op het gebied van avontuur en beleving. Iets waar we in de toekomst nog meer op willen gaan focussen. Bij ons overnacht je niet, maar geniet je van een beleving, ontspanning en avontuur in de mooiste en puurste zin.

Zin om nu reeds de privé wellness uit te proberen?

Bel naar +32(0)472 63 57 67 of...

...plan uw wellness beleving met overnachting.

Archief

Pages

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf zo op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze promoties of volg ons via facebook (Bekijk hier vorige nieuwsbrieven).

Booking.com score

9,7  / 10

uit 126 beoordelingen
Reserveer hier

Herenhuis
Roeselaarsestraat 177,
8870 Izegem (Belgium)