Wanneer kan ik met pensioen?

Dat is een goeie vraag. We laten dit echter over aan de specialisten inzake pensioenregeling. Wat veel belangrijker is, is deze vraag: Wanneer zal ik mijn pensioen vieren? Hier kunnen we u wèl van dienst zijn. Bij Feestzaal Herenhuis kunt u terecht voor exculsief diner in familiale kring. U kan kiezen uit verschillende meergangen menu's of u kan een menu samenstellen met chef - kokkin Virginie. In onze "menu brochure" staan verschillende uitgewerkte menu's en mogelijkheden om recepties te houden. Combinaties zijn altijd mogelijk en we werken steeds een voorstel op maat uit.

Het statige herenhuis zorgt ervoor dat uw feest een speciale dimensie heeft. Sjiek, klassevol en afgewerkt in z'n geheel. Uw pensioendiner bij het Herenhuis zal ongetwijfeld een dag zijn met vele mooie herinneringen. Als u 's avonds niet meer naar huis wenst te rijden, dan kan u ook bij ons terecht voor een kamer met ontbijt. Zo kan u ook tijdens het feest een glaasje drinken. Je zou haast gaan verlangen om op pensioen te gaan...

Zin om uw pensioenfeest te vieren?

Of bel ons op +32 (0)472 63 57 67

Archief

Pages

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf zo op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze promoties of volg ons via facebook (Bekijk hier vorige nieuwsbrieven).

Booking.com score

9,7  / 10

uit 126 beoordelingen
Reserveer hier

Herenhuis
Roeselaarsestraat 177,
8870 Izegem (Belgium)