Kroon op het werk voor het Herenhuis

De nieuwe familiekamer is werkelijk hét uitgangbord van het Herenhuis. Het straalt gezelligheid, kind - en familievriendelijkheid uit en nodigt de mensen uit om als gezin terug samen met elkaar te genieten van ontspanning, beleving, rust en natuur. Deze kamer zorgt in combinatie met de privé wellness voor een super weekend voor jong en oud.

Naam en oorsprong familiekamer

We hebben bewust gekozen voor de naam "Marraine", daar de vroegere eigenares, mevr. Georgette Govaere, steeds aangesproken werd met Marraine door haar dochter Myriam Vanassche en kleinkinderen Yves en Rik Vandenabeele. Marraine woonde hier sinds lange tijd met haar man Etienne Vanassche, die jammer genoeg te vroeg is heengegaan.
Toch zette Marraine zich in om het grote huis z'n pracht en praal te geven die dit verdiende. In dit verhaal wilden Yves en Virginie het Huis verder opknappen om het een hedendaagse uitstraling te geven, zonder daarbij aan de authentieke kenmerken te raken.

De naam "Marraine" straalt kracht uit en toch ook gezelligheid en speelsheid, iets wat op het lijf geschreven is van de kamer.

Ruime kamer faciliteiten

De kamer beschikt over uitzonderlijke faciliteiten, zijnde de knuffeldouche, waar u met 2 tegelijk onder 2 aparte regendouches kunt staan met zicht op de hemel. Prachtig om even stil te staan hoe mooi ook de avond kan zijn. Tevens beschikt de ruime badkamer over een dubbele wastafel, wat handig is gezien er tot 7 personen kunnen slapen in deze grote ruime kamer van 101.50 m2. Het bad is ten slotte ook een pronkstuk van de kamer met zicht op de grote LED TV om een gezellige familieavond te beleven in de woonruimte.

Er is een groot bureaublad aanwezig waardoor jong en oud voldoende ruimte heeft om Ipad of Laptop te gebruiken (indien dit nodig zou zijn...). De kamer beschikt over één groot dubbel bed, met 5 aparte boxspring bedden. Bij het binnenkomen van de kamer valt de grote verlichte banner direct op en je waant je meteen in de uitgestrekte natuur. Voor de kinderen (en ook een beetje voor de volwassenen) werd in het tussenverdiep een glijbaan voorzien zodat men van het hoger gelegen verdiep door het bos in de kamer kan glijden.

De kamer voorziet ook van een "zwevende relax stoel" waar je even helemaal tot rust kan komen bij het lezen van een boek of wegdromen met zicht op het bos. Voor de volwassenen werd er ook een infrarood cabine voorzien met zicht op de natuur om "natuur en gezondheid" hand in hand te laten samengaan. De infrarood cabine is heel gezond voor spieren, hart en bloedvaten en zorgt voor een goeie bloed doorstroming. Ook voor reuma patiënten of mensen met lage rugpijn kan deze onstpannende warmte zorgen voor een verbetering en souplesse van de gewrichten.

Kortom, een verblijf in kamer Marraine zorgt ervoor dat u volledig en vol energie terug in het leven staat.

Ook zin om te overnachten in deze luxe familie suite?

Of Bel naar +32(0)472 63 57 67

Archief

Pages

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf zo op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze promoties of volg ons via facebook (Bekijk hier vorige nieuwsbrieven).

Booking.com score

9,7  / 10

uit 126 beoordelingen
Reserveer hier

Herenhuis
Roeselaarsestraat 177,
8870 Izegem (Belgium)