Opening bed and breakfast Herenhuis

Op maandag 26 januari 2015 opende de b&b Herenhuis z'n deuren voor het grote publiek. Reeds enkelen reserveerden een kamer in de gloednieuwe b&b. Aan alle details werd gedacht en elke week bekijken we wat mogelijk is om het de gasten nog aangenamer te kunnen maken tijdens hun verblijf. We hopen alvast om nog vele mensen te mogen verwelkomen en te laten genieten van dit prachtige interieur...

Opendeurdag b&b Herenhuis

De week ervoor, namelijk op maandag 19 januari, mochten we al vele nieuwsgierigen verwelkomen op de opendeurdag. Ook burgemeester Bert Maertens en enkele schepenen kwamen af en zagen een zeer degelijke verblijfsplaats voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Izegem is een stad met een mooi verleden, denken we maar aan de bijnaam "de Pekkers" en de vele schoenen en borstel industrie. 

Zakelijke b&b verblijven

Voor de zakelijke verblijven in de bed and breakfast zorgen we ervoor dat de mensen zowel voor korte als lange verblijven steeds alles aanwezig hebben in de kamers en het gebouw om naast het werk ook de nodige ontspanning te bieden. Alle kamers beschikken over:

  • Gratis wifi verbinding
  • Kluisje en minibar
  • HD - TV en radio
  • Aansluitingen voor I-pad en I-phone
  • Telefoon voor receptie 
  • Badjassen en pantoffels
  • Extra kussens
  • Douche en of bad (uitgezonderd de extra kamer cachet)

In de lounge ruimte kan men de genieten van prachtige en comfortabele zetels met bijhorende minibar en LED - TV. Wenst men te roken, dan kan men op onze mooi ingerichtte terras plaats nemen. In de fitness - ruimte kan men wat stoom afblazen op de loopband, de moonwalk of kan men eventueel de spieren trainen met gewichten. Op de privé parking kan u de wagen rustig bewaakt achterlaten. Tevens zijn vergaderingen mogelijk in onze private meeting room.

Particuliere b&b verblijven

Voor de particuliere klanten willen we graag Izegem in al z'n glorie laten zien. Daarom is de stad druk bezig met de afwerking van "Eperon d'Or" In dit museum zullen het schoeisel - en borstelmuseum gevestigd worden en tevens zullen rondleidingen naar brouwerij Vanhonsebrouck worden georganiseerd. We verwachten de opening hiervan in 2016. Izegem is ook meer dan enkel musea. Er zijn ook mooie winkels, zowel in het stadscentrum als in het shopping center "Frunpark". Naast het vele shoppingplezier, vindt u op de mooie marktplaats gezellige cafeetjes en kunt u ook de vele fietsroutes verkennen. Vanaf september 2015 opent eveneens de wellness Herenhuis...

Locatie b&b Herenhuis

De bed and breakfast is gelegen tussen het stadcentrum enerzijds en tussen het Frunpark en oprit autosnelweg anderzijds. Dit zorgt ervoor dat u relatief snel overal in Izegem ter plaatse kan zijn. Een grote voedingswinkel bevindt zich op 5 minuten stappen van het gasthuis en het station op ongeveer 1 kilometer afstand. De belbus stopt op 50 meter van het Herenhuis.

Gastvrouw Christine Parmentier

Uw gastvrouw, Christine Parmentier, zorgt ervoor dat u zich snel thuis voelt in de bed and breakfast. Met meer dan 30 jaar ervaring in de horeca is deze job haar op het lijf geschreven. De reserveringen en ondersteuning gebeuren door Yves en virginie, de zaakvoerders van Rouge é Blanc Ingelmunster.

Zin om te overnachtingen in deze wondermooie B&B

Of contacteer ons op 0032 (0)472 63 57 67

Archief

Pages

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf zo op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze promoties of volg ons via facebook (Bekijk hier vorige nieuwsbrieven).

Booking.com score

9,7  / 10

uit 174 beoordelingen
Reserveer hier

Herenhuis
Roeselaarsestraat 177,
8870 Izegem (Belgium)